Car wrapping

Car wrapping ofwel het inpakken van een wagen is een techniek waarbij men met speciale kleeffolie het uiterlijk van een wagen gedeeltelijk of volledig kan veranderen van kleur en look. Deze bijzondere techniek bestaat reeds enkele jaren en wint aan populariteit.

Bij de aankleding van de wagen kunt u kiezen uit matte, felle, zachte en/of structuurtinten (bv. carbon en/of brushed look). Ons gamma bevat kleuren die in de gewone autohandel niet te verkrijgen zijn en op die manier krijgt uw wagen een heel exclusieve look.

Car wrapping wordt ook gebruikt voor publiciteitsdoeleinden. De originele lak van de wagen blijft beschermd en ongeschonden. Na enkele jaren kan de wrapping probleemloos en zonder lijmresten terug worden verwijderd om het oorspronkelijk kleur van uw wagen terug tevoorschijn te halen. 

Om een correcte offerte te kunnen maken, komt u best met het voertuig langs, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt dan ook de gewenste folie kiezen uit het uitgebreid aanbod van Oracal, 3M of Avery. Onze specialisten zorgen voor een perfecte uitvoering in ons atelier.

Inspiratie pagina

Full color print aan top kwaliteit

Offerte aanvragen