Vlaggen

Er is een groeiende vraag naar bedrukte vlaggen voor veel uiteenlopende doeleinden. Of het nu gaat over vlaggen voor reclame of evenementen, betogingen en manifestaties; dan wel over vlaggen als feestmakers of als sfeerscheppers bij festiviteiten, … Bij ons bent u aan het juiste adres! 

​U kan een bedrukte vlag bestellen, reeds vanaf één stuk. Wij begeleiden uw project vanaf het creatieve ontwerp over de vakkundige productie tot aan de levering en/of plaatsing. Wij kiezen voor digitaal-of zeefdruk, afhankelijk van het aantal vlaggen en het type vlaggenmast.

Vlaggen in alle kleuren en maten! Kiezen voor Logiegrafix is kiezen voor keuzevrijheid!

Bij ons is er een onbeperkte kleurenkeuze en er zijn veel verschillende formaten te verkrijgen. We leveren zowel standaard- (100 x 150 cm of 150 x 200 cm of 300 x 100 cm) als grote formaten. Onze vlaggen zijn naadloos tot 3 m breed. We maken gebruik van hoogwaardige doeken: polyester, driedraads van 110 of 120 g/m² of spun van 155 g/m². Er is een ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden en speciale vormen: mast- of galgvlag, met tunnels, als textielspandoek met zeilringen, D-ringen of cliphaken, rechthoekvlaggen, hoogtevlaggen, enz.

Inspiratie pagina

Full color print aan top kwaliteit

Offerte aanvragen